Træning


Træning generelt


Uanset om du gerne vil i gang med at gå eller løbe, genoptage dit løb eller videreudvikle det løb du allerede er i gang med, har er Nyråd Løbeklub måske noget for dig.


Læs mere om vintertræningen


Mandag

Vi træner fast hver mandag kl. 18.00,

  • I sommerhalvåret træner vi efter strukturerede løbeprogrammer med styret progression i træningen fra første sommerløbedag til den sidste løbedag inden det skifter til vintertid. Vi har 6 løbehold og 1 gåhold, som spænder fra nybegyndere i den ene ende af skalaen til triatlon- og maratontræning i den anden. Læs mere om sommertræningen her.
  • Om vinteren træner vi med det formål at holde den træningstilstand ved lige, som er bygget op i løbet af sommerperioden


Onsdag og lørdag

Vi træner mere uformelt onsdage kl. 18:00 og lørdage kl 10:00, hvor vi deler vi os op i hold med udgangspunkt i de fremmødtes ønsker på dagen. 


Hvor

Al træning starter ved indgangen til Vintersbøllehallen, Bakkebøllevej 6. 4760 Vordingborg.

Sommertræningen foregår i den smukke og meget varierede natur omkring Nyråd – på stier, i skoven og ved vandet. Meget af træningen finder sted i områder, hvor vi er uforstyrret af af biltrafik. 


Et par gange om året flytter vi træningen til områder vi normalt ikke kan nå ud til. Det sker enten som Garageløb, hvor en af klubbens medlemmer er vært. Eller som Bagagerumsløb, hvor vi kører lidt længere væk og træner. I begge tilfælde afsluttes træningen med kage, kaffe mv. Der er pt. ikke planlagt nye Garage- eller Bagagerumsløb. Nye løb slås op under Løbekalender.